Website oplossingen

Web@Work denkt met u mee bij het ontwikkelen van nieuwe websites en webapplicaties. Hierbij staat gebruiksvriendelijkheid en eenvoud centraal. Dit bereiken wij door gebruik te maken van de modernste technieken en software oplossingen. Zo maken we gebruik van een content management systeem dat in eigen beheer is ontwikkeld.


Web@Work content management

Het beheer systeem (CMS) is een programma waarmee de website in haar geheel kan worden beheerd. De inhoud van de website zoals tekst, afbeeldingen, foto's of filmpjes kunnen in een mum van tijd worden vervangen.

Een extra pagina of een stukje tekst toevoegen aan de website was nog nooit zo eenvoudig. Altijd de meest actuele en relevante informatie op de website is een kwestie van enkele minuten.

Het grote voordeel van een CMS, is de eenvoud waarmee men de website kan bijhouden. Er is geen technische kennis van codering of programmeertaal nodig om met dit systeem te kunnen werken. Dit betekent dat de onderneming geen specialisme op dit gebied in dienst hoeft te nemen of in te huren. De investering in een op maat gemaakt CMS voor uw website heeft dus ook belangrijke kostenbesparende voordelen.

Het door Web@Work ontwikkelde CMS kan worden aangepast aan de wensen van de klant en ook na oplevering kunnen aanpassingen in het systeem gemaakt worden. Web@Work is altijd bezig aan de ontwikkeling en verbeteringen van de producten. De klanten die een CMS van Web@Work hebben, kunnen altijd beschikken over de laatste versie van dit systeem door middel van een gratis update.

Het CMS is slechts een onderdeel wat wij u kunnen bieden. Zo hebben we oplossingen voor:


Overige oplossingen

Sjablonen bouwen

Apple iPhone of iTouch

Google Android